tisdag 16 oktober 2012

Vårt nya hemNu är vi alltså inflyttade i vårt nya hem. Fast det känns inte riktigt så, än. Som vårt hem, alltså. Vi har inte riktigt vant oss vid att den här stora, tvåvåningslägenheten är "hemma". Och så har vi ju inte fått i ordning allt än. Vi ska till Ikea och Chilli någon dag och köpa lite saker som saknas, som en eller två nya bokhyllor, häng-anordningar till vår walk-in-closet m.m. När allt är upp-packat och på sin plats, så kommer det nog kännas mer hemma. 
Men vi har ändå fått rätt bra ordning. Fina Robin stannade kvar i lördags och söndags och hjälpte oss att sätta ihop matbordet och stolarna och inreda lite i vardagsrummet, dvs. bestämma hur vi skulle ha vår soffgrupp. Helt galet att vi får plats med en hel soffgrupp och det känns ändå inte litet eller trångt. 
Kanske är det lite det som gör att det inte riktigt känns som hemma än, det är så stort. Som Sebbe sa, det känns nästan mer som att vi är bortresta någonstans. 

Men allt kommer bli bra, när vi vant oss. Just nu känns det lite overkligt, att vi lyckats få tag på den här lägenheten. Att den är vår. Att vi bor här. 


Längtar tills vi fått i ordning, målat om väggarna så de ser lite roligare ut och fått upp tavlor osv, så att vi kan ha inflyttningsfest och jag kan få visa upp lägenheten för alla. 


Och Sandra, du kommer väl ihåg att du har lovat mig att hjälpa till att måla? :p 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar