onsdag 25 juli 2012

Livet är fint

Livet är riktigt fint just nu. 
Tillbringade en underbar helg på Gamlegård med släkten. Särskilt mysigt är det att träffa tjejkusinerna, eftersom vi ses så sällan. Vi var bara där två och en halv dag (vissa mindre), så det gällde att försöka hinna med allt som är tradition. Sola såklart, bada trots att det är iskallt, klättra i klipporna, besöka "Bergsjön" (liten liten "sjö" i klipporna som vi döpte till Bergsjön när vi var små, eftersom den låg i ett berg och hittades av barn med efternamnen Bergengren och Hallberg), åka motorbåt, fiska krabbor och ta kvällsbastu- och dopp. Vi hann alltihop. 
Gamlegård är min oas. Mitt paradis. Min idé av himmelen är en blandning av Gamlegård och Gili Air. 

Men även tillbaka i verkligheten i Göteborg är också fint. Den där fina karln jag har är ju här, och det är fint att vi fortfarande saknar varann galet mycket efter två dagar isär. Jag är så lycklig över att ha en pojkvän jag älskar och respekterar så mycket, som jag fortfarande är så kär i. Och blir mer och mer kär i, hela tiden. 

Gårdagen var också fin. Det känns äntligen som sommar, och kvällen tillbringades i "trädgården" här utanför där vi grillade med Lina och Jakob. Livet känns liksom extra bra när man sitter utomhus på kvällen utan att frysa, tillsammans med vänner och bara har det mysigt. 

Och jag har mycket att se fram emot den närmaste tiden. Framtiden ser ljus ut. 

  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar